ΤΥΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ

Χονδρικό εμπόριο, τροφοδοσίες και εξαγωγές Ελληνικών τροφίμων. Έτος ιδρύσεως 1933.

Η εταιρία μας άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κεντρική Αγορά των Αθηνών στις αρχές της δεκαετίας το 30 κυρίως με τυροκομικά προϊόντα. To 2015 μεταφερθήκαμε στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα δηλαδή στην οδό Πύργου αριθμό 20 στο Μοσχάτο έξω από την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη. Το δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από δώδεκα άτομα.

Τα προϊόντα που διακινούμε είναι κυρίως μικρών παραγωγών εκ των οποίων με μερικούς έχουμε αποκλειστική διάθεση και διανομή. (Φάρμα Παλαμά, Τυροκομείο Μουρελάτου Κεφαλλονιάς, Τυροκομείο Παπαδόπουλου Παραμυθιάς, Τυροκομείο Γρεβενών Χατζηζήση). Κύριο μέλημα και σκοπός μας είναι η έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα των προϊόντων.

Οι πελάτες μας είναι επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης κυρίως στην Αττική όπως ντελικατέσεν, τυροκομικών προϊόντων, mini market, φρουταγορές, κρεοπωλεία.

Εκτέλεση παραγγελιών:

Οι τρόποι που χρησιμοποιούμε για την εκτέλεση παραγγελιών είναι μέσω email, τηλεφωνικώς και με επίσκεψή μας στα σημεία πώλησης όπου παρατηρούμε την τάση και τις κινήσεις του ανταγωνισμού καθώς και τη σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται με προκαθορισμένα δρομολόγια των φορτηγών ψυγείων μας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα - Παρασκευή : 06:00πμ - 04:00μμ

Σάββατο - Κυριακή : Κλειστά

Η επωνυμία της εταιρίας είναι « ΑΡ. ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ »  η έδρα μας βρίσκεται κοντά στην Κεντρική Λαχαναγορά στου Ρέντη στην οδό Πύργου αριθμός 20 με ΤΚ 18346. Το ΑΦΜ της επιχείρησης είναι το 092193436 ο αριθμός ΓΕΜΗ 68211303000 και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει είναι η Καλλιθέας. Το τηλέφωνο μας είναι το 2105230459 το Φαξ 2106770486 και το mail μας info@traditionalgourmet.gr. Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης είναι ο Απόστολος Α. Μπαταγιάννης. Συνεργαζόμαστε δε με τις παρακάτω Ελληνικές τράπεζες: Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και την EFG Eurobank Ergasias A.E.

Τι σας προσφέρουμε ;

Ανέκαθεν η επιχείρησή μας είχε επικεντρωθεί στη συνεχή αναζήτηση της κορυφαίας ποιότητας και τα προϊόντα μας είναι μικρών επιλεγμένων και πιστοποιημένων παραγωγών από όλη την ελληνική επικράτεια. Επιθυμία μας είναι η συνύπαρξη αυτών των ξεχωριστών προϊόντων με αυτά που ήδη προμηθεύεστε έτσι ώστε με τη διαφοροποίηση της επιχείρησή σας συγχρόνως με τον εμπλουτισμό της γκάμας, να διευρυνθούν οι επιλογές των πελατών σας με τελικό στόχο την αμοιβαία αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας.

Πέραν αυτών των προϊόντων που θα βρείτε εδώ μη διστάσετε να μας ζητήσετε ακόμη και προϊόντα που δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα καθώς η πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο μας επιτρέπει τη εύκολη, γρήγορη εύρεση και διάθεσή τους.

Όλα τα προϊόντα μας κατόπιν συνεννόησης μπορούν να διατεθούν και σε διαφορετικές συσκευασίες ανάλογα την επιθυμίας σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αρ. Μπαταγιάννης & ΣΙΑ ΟΕ
Πύργου 20 Μοσχάτο  Τ.Κ. 18346
ΑΦΜ 092193436 ΔΟΥ: Μοσχάτου
Τηλ: 2105230459  Φαξ: 2106770486
email: info@traditionalgourmet.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσουμε τις όποιες απορίες σας, να σας αποστείλουμε τιμοκαταλόγους, πρόθυμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί αλλά το κυριότερο έτοιμοι να ακούσουμε τις υποδείξεις και παρατηρήσεις σας.